Filme online noi si seriale online subtitrate in limba Romana

Destinație finală 4

Destinație finală 4

The Final Destination     

FantezieMisterThriller

5.5
IMDB: 5.5/10 290.541 voturi

, ,

Două premii și două nominalizari.

SUA

Raportează eroare

Destinație finală 4 (titlu original în limba engleză, The Final Destination) este un film de groază supranatural american în 3D, scris de Eric Bress și regizat de David R. Ellis, care a lucrat de asemenea și la Final Destination 2. Filmul a fost lansat pe 28 august 2009, fiind cea de-a patra tranșă a seriei de filme Destinație Finală, și primul care a fost filmat în 3D. Până în prezent, acesta este filmul din întreaga colecție cu cea mai bună atracție la public, câștigând 186 milioane de dolari în întreaga lume, dar și cea mai ”grea” recepție critică a francizei. Filmul a fost urmat de Final Destination 5, lansat în 2011.

Studentul universitar Nick O’Bannon vizitează circuitul de curse McKinley cu prietena lui Lori Milligan și cu prietenii Hunt Wynorski și Janet Cunningham. În timp ce urmărește cursa, Nick are premoniția unui accident oribil de mașini, care trimite aproape toate mașinile și resturile lor în culise si toate locurile ocupate de spectatori, provocând prăbușirea stadionului. Când Nick se panică, o luptă izbucnește și mai mulți oameni părăsesc stadionul, inclusiv Nick, Lori, Hunt, Janet, paznicul George Lanter; mecanicul Andy Kewzer; prietena lui, Nadia Monroy; cowboy-ul Jonathan Groves; Carter Daniels; și mama Samantha Lane. În timp ce Nadia mustra grupul, o anvelopă pierdută zboară din stadion și o decapitează.

La câteva zile după accident, Carter încearcă să dea foc la o cruce în grădina lui George pentru că a evitat să-și salveze soția, dar cauzează un accident ciudat fiind tras în jos pe stradă și o remorcă explodează. În dimineața următoare, Samantha iese dintr-un salon de înfrumusețare când o piatră condusă de o mașină de tuns iarbă este aruncată brusc în ochi, ucigând-o. După ce a citit despre evenimentele din ziar și dezastrele din trecut (din filmele precedente), Nick este convins că moartea îi mai bântuie. Hunt și Janet refuză să-l creadă, dar reușește să-l convingă pe George să-l ajute. Grupul vizitează un atelier mecanic pentru a-l avertiza pe Andy, dar un rezervor de CO2 face ca acesta să fie traversat de un gard de sârmă. După ce a avut o premoniție care implică și multă apă, Nick încearcă să îl avertizeze pe Hunt, care s-a dus la piscina unui club de țară. În același timp, George și Lori încearcă să o găsească pe Janet, care este prinsă într-o spălătorie auto cu o funcționare defectuoasă reușind să o salveze în ultima secundă. Hunt aruncă moneda norocoasă în apă, iar după pornirea piscinei se scufundă după ea încercând s-o recupereze fiind aspirat misterios prin orificiul de evacuare. Mai târziu, George admite că a încercat să se sinucidă de mai multe ori, dar toate încercările lui au eșuat. Nick crede că prin salvarea lui Janet trebuie să fi distrus planul de moarte, iar grupul sărbătorește.

Patru zile mai târziu, Nick începe să vadă mai multe semne și își amintește că ia cerut lui Jonathan să schimbe scaunele înainte de accident, ceea ce înseamnă că el va urma. Nick și George îl urmăresc pe Jonathan într-un spital, unde se recuperează de la accident și îl văd că este zdrobit de o cadă care cade din tavan. Când pleacă, George este condus brutal de o ambulanță care accelerează singură, iar Nick își dă seama că Lori și Janet sunt încă în pericol. El găsește un film la cinema și o convinge Lori să meargă acolo dar Janet refuză, fiind ucisă de metal și moloz atunci când un accident ciudat face ca ecranul să explodeze.

Coduri embed

_____________________________________________________________________________________________________
Nu există linkuri
Destinație finală 4
Destinație finală 4
Destinație finală 4
Destinație finală 4
Destinație finală 4
Destinație finală 4
Destinație finală 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anul lansării

Alte filme