Loading...
0
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...
Liga zeilor

Liga zeilor

La început, era o lume a tuturor posibilităţilor imaginare și ireale, până la absolutul absolut, defapt nu exista o limită anume pentru toate creaturile vii…
Dar oamenii au devenit conduşi de dorinţa şi ambiţia de-a conduce lumea şi războiul a început.
Unii au fost devoraţi de întuneric, unii au devenit gardienii luminii. Un război care să decidă soarta omenirii este iminent.
Acest film pur fantezist din 2016, se mai numește in titlul său original – Feng shen bang/League of Gods – sau pe română – Liga zeilor – este un film Science-Fiction de acțiune regizat de Koan Hui și scris de Cherryyoko și Samson Sun, bazat pe romanul chinezesc din secolul al XVI-lea Feng Shen Yan Yi (The Investiture of the Gods). Pelicula abordează povestea preschimbării regelui Zhou a Shang care devine un tiran din cauza uneltirilor lui Daji, un spirit feminin diabolic deghizat ca una dintre concubinele sale .
Regele Zhou determinat și sprijinit de concubina lui, Daji, își stabilește în minte cucerirea Regatului Mijlociu. După ani de zile de sacrificare, triburile Adept neînduplecate au fost eliminate în succesiune. Jiang și Ji General din Qishan sunt adversarii de lungă durată ai regelui Zhou. Sub un semn divinatoriu, Jiang descoperă că Sabia Lumii poate inversa adversitatea. Un spectacol vizual orbitor, vibrant și antrenant se conturează în jurul evenimentelor, menit să mențină un suspans apăsător asupra evoluției acțiunii și personajelor. Își va regăsi regele adevărata identitate? Cum va reuși acesta să înfrunte profunda orbire a conștiinței care îi controlează acțiunile și decizile?

Dăcă doriți să verificați filmele din categoriile: fantezie, acțiune, aventură sau filmele online cu Jet Li, nu ezitați, vă rugăm. Vizionare plăcută !


Views: 32

Genre: AcțiuneFantezie

Director:

Actors: , , ,

Country: Hong Kong

Duration: 109 min

Quality: HD

Release:

IMDb: 6.4

Comments