Loading...

  • Server 1
  • Server 2
  • Server 3
0
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...
Lumea de dincolo: Războaie sângeroase

Lumea de dincolo: Războaie sângeroase

Lumea de dincolo: Războaie sângeroase

Underworld 5 – Războiul clanurilor sau Underworld: Blood Wars 2016 film online subtitrat.
Programat să apară în viitorul apropriat, este un film american de acțiune și de groază regizat de Anna Foerster și scris de Cory Goodman. Aceasta este a cincea tranșă din tetralogia Underworld și sequel-ul filmului din 2012, Underworld: Awakening, cu Kate Beckinsale care își reia rolul ca Selene. Restul distributiei principale îi include pe: Theo James, Tobias Menzies, Lara Pulver și Charles Dance . Filmarea principală a început pe 19 octombrie 2015, la Praga, Republica Cehă.

Lumea de dincolo: Războaie sângeroase online subtitrat

Underworld: Blood Wars 2016 este programat sa fie lansat pe 21 octombrie 2016 de Screen Gems . Filmul este debutul regizoral al lui Foerster.
Selene, unul dintre cei mai periculoşi vampiri care au existat vreodată, trebuie să facă faţă atacurilor tot mai brutale care provin atât din partea clanului Lycanilor, cât şi din partea facţiunii Vampirilor care au trădat-o. Deşi nu îi are ca aliaţi decât pe David şi pe tatăl acestuia, Thomas, Selene nu numai că îşi doreşte să îi răzbune pe cei dragi, care au pierit în timpul războiului nesfârşit dintre Vampiri şi Lycani, dar vrea să pună capăt o dată pentru totdeauna acestei lupte care durează dintotdeauna, chiar dacă pentru a reuşi acest lucru va trebui să facă sacrificiul suprem.

 

Trailer pentru filmul Underworld: Blood Wars (2016) subtitrat în limba română

 

 

Vizionați

Lumea de dincolo: Războaie sângeroase

Views: 180

Genre: AcțiuneFantezieThriller

Director:

Actors: , , ,

Country: SUA

Duration: 91 min

Quality: HD

Release:

IMDb: 6.3

Comments

1 Comment

popa dumitru

at 17:32

fftare