Loading...

  • Server 1
  • Server 2
  • Server 3
0
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...
Maestrul bețiv

Maestrul bețiv

Drunken Master 1978 (Maestrul bețiv)

Vă invităm să vizionați filmul Drunken Master 1978 (Maestrul bețiv) online subtitrat in română gratis in HD.

Unul dintre primele filme importante din cariera lui Jackie Chan, aceasta productie din 1978 scruteaza cu mult umor relatiile dintre un maestru al artelor martiale mai tot timpul matolit si invatacelul sau rebel.

Won Fei Hung (Jackie Chan) este un tanar pus pe sotii, fiu al maestrului unei scoli de arte martiale. Dupa ce din cauza poznelor lui este ranit fiul unui potentat local, tatal sau cere ajutorul unui unchi sadic pentru a-si învata fiul ce înseamna autodisciplina. Acesta are reputatia ca îsi schilodeste elevii si încearca sa îl învete pe Fei Hung un stil bizar de kung fu. La început, Fei Hung opune rezistenta, dar, dupa ce pierde o lupta cu un asasin local, care fusese angajat sa îi ucida tatal, îsi da seama ca trebuie sa ajunga sa stapaneasca arta speciala a „boxerului betiv”.

Drunken Master” reprezinta a doua colaborare dintre regizorul Yuen Woo Ping (coregraful luptelor din The Matrix si Crouching Tiger, Hidden Dragon) si Jackie Chan. Combinand miscari sofisticate de arte martiale cu stilul tipic de comedie „fizica” al lui Jackie Chan, „Drunken Master” a deschis calea unui nou gen de comedie kung fu si l-a consacrat pe Chang ca regele incontestabil al acestui gen.

Acest film este vital pentru evolutia lui Chan intrucat, in urmatoarele zeci de filme, el avea sa-si rafineze ceea ce a devenit propria sa marca de combat. Stilul aparent dezlanat de lupta, bazat pe gaguri si pseudo-stangacii l-au transformat pe Jackie Chan intr-un star international.

Filmul face parte din categoriile : Acțiune , Comedie , 1978 .

Views: 113

Genre: AcțiuneComedie

Director:

Actors: , , ,

Country: Hong Kong

Duration: 111 min

Quality: HD

Release:

IMDb: 7.6

Comments