Filme online noi si seriale online subtitrate in limba Romana

Ora de vârf 2

Ora de vârf 2

Rush Hour 2    03 August 2001

PG-13 90 min AcțiuneComedieCrimă

6.6
IMDB: 6.6/10 167,160 voturi

, , ,

10 wins & 21 nominations.

USA, Hong Kong

Traducerea : DVD Retail

Raportează eroare

Rush Hour 2 (Ora de vârf 2)

Vă invităm să vizionați filmul Rush Hour 2 (Ora de vârf 2) online subtitrat in română gratis in HD.

Cele mai rapide mâini din Est fac din nou echipă cu cea mai mare gură din Vest în Ora de vârf 2, mult așteptata continuare a blockbuster-ului Ora de vârf din 1998, comedia cu elemente de acțiune care a avut încasări de peste 250 milioane de dolari în întreaga lume.

Inspectorul șef Lee, din cadrul Royal Hong Kong Police, (Jackie Chan) și detectivul de la LAPD, James Carter (CHRIS TUCKER), sosesc în Hong Kong pentru o vacanță. Înarmat cu dicționarul chinez-englez, Carter este nerăbdător să-și înceapă mult-dorita vacanță și să guste delicatesele exotice ale acestui oraș. Însă Lee, polițistul aflat mereu la datorie, își continuă misiunile, frustrându-l pe Carter.

La puțin timp după sosirea lor, ei se confruntă cu cel mai important caz din carierele lor: o bombă a explodat în ambasada americană, omorând doi agenți vamali americani care investigau o rețea de traficanți de bani care producea milioane de dolari falși în bancnote de 100 $.

Poliția din Hong Kong bănuiește că în spatele acestei explozii s-ar afla Ricky Tan (JOHN LONE), conducătorul elegant și viclean al Fu-Cang-Long Triad, cea mai periculoasă bandă din China. Inspectorul Lee este desemnat să rezolve acest caz, spre disperarea lui Carter, care este prins fără voia sa în aceste evenimente simțind că planurile de vacanță i se duc pe apa sâmbetei. Pentru Lee, acest caz are o însemnătate aparte deoarece Ricky Tan fusese cândva partenerul tatălui său în cadrul poliției din Hong Kong jucând un rol direct în moartei tatălui său.

Ora de vârf 2 este un film plin de acțiune spectaculoasă și umor de calitate, pe lângă cuplul incredibil format de Chris Tucker și Jackie Chan, care depășește cu mult originalul.

Filmul face parete din categoriile : Acțiune , Comedie , Crimă , 2001 .

Nu s-a pus un trailer

Coduri embed

_____________________________________________________________________________________________________
Nu există linkuri
Ora de vârf 2
Ora de vârf 2
Ora de vârf 2
Ora de vârf 2
Ora de vârf 2
Ora de vârf 2
Ora de vârf 2
Ora de vârf 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anul lansării

Alte filme