Filme online noi si seriale online subtitrate in limba Romana
HD Fără subtitrare Piciul
Raportează problemă

Piciul

Piciul

The kid(1921)    6 Februarie 1921

N/A 68 min ComedieDramaFamilie

8.3
IMDB: 8.3/10 92907 voturi

National Film Registry

USA

Raportează eroare

The kid (Piciul) online subtitrat romana

Este una dintre capodoperele lui Charlie Chaplin, care ne face să și râdem, să și plângem. O mamă își părăsește copilul, punându-l într-o limuzină. Mașina este furată, iar hoții lasă copilul lângă o ladă de gunoi. Chaplin, în pielea unuivagabond, descoperă copilul și îl înfiază

Piciul este o comedie dramatica de mare impact emotional, un film de mare succes in 1921, alaturi de ”Cei patru calareti ai Apocalipsei”. Chaplin a reusit sa creeze un tablou al societatii si al comportamentului uman, ilustrand foarte expresiv caracteristicile cele mai variate ale omului, de la bruta lipsita de minte, la mama deznadajuduita care este obligata de situatie sa-si abandoneze copilul, in speranta ca ii va oferi oportunitatea unei vieti mai bune.

Viata copilului a devenit intr-adevar buna, dar nu in sens material, ci in sensul ca s-a bucurat de toata iubirea si grija unui vagabond, care – in ciuda conditiilor materiale scazute – si-a asumat intreaga responsabilitate a cresterii copilului, straduindu-se sa-i ofere tot ce putea obtine mai bun.

Intre vagabond si copil s-a creat o relatie puternica, evidentiata cel mai bine in momentul in care cei doi sunt pe cale de a fi separati. Aici se arata puterea nemasurata pe care o poate da iubirea, vagabondul alergand pe acoperisuri si totusi reusind sa-l salveze pe copil din masina. Mesajul este cu atat mai impresionant cu cat filmul nu este vorbit, lasand imaginile si muzica sa creeze intreaga atmosfera.

Nu s-a pus un trailer

Coduri embed

_____________________________________________________________________________________________________
Nu există linkuri
Piciul
Piciul
Piciul
Piciul
Piciul
Piciul
Piciul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anul lansării

Alte filme