0
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...
Mozart in the Jungle

Mozart in the Jungle

Vezi serialul Mozart in the Jungle online subtitrat

Filmul serial online subtitrat Mozart în Junglă (în engleză Mozart in the Jungle), e un serial de televiziune american produs de Picrow pentru Amazon Studios începând cu anul 2014.
Subiectul este inspirat din Mozart in the Jungle: Sex, Drugs an Classical Music, un roman de memorii publicat de Blair Tindall în 2005 şi care are ca subiect principal cariera sa profesională la New York.
În distribuţie îi avem pe Malcolm McDowell, Saffron Burrows, Bernadette Peters şi Gael García Bernal, în rolul lui Rodrigo, o versiune romanţată a dirijorului de orchestră Gustavo Dudamel.
Episodul pilot, ce a fost publicat pe 6 februarie 2014, a avut ca scenarist pe Roman Coppola, Jason Schwartzman şi Alex Timbers, regia aparţinând lui Paul Weitz.
Povestea e cea a aventurilor celebrei filarmonice din New York.
După ani de carieră neîntreruptă, directorul orchestrei, Thomas, e înlocuit de tânărul şi foarte talentatul Rodrigo, un muzician de o măiastră îndemânare. Ideea înlocuirii i-a venit directorului artistic Gloria care vede în Rodrigo un mijloc de a creşte popularitatea muzicii clasice şi a filarmonicii însăşi. Povestea mai are ca persoanaje principale muzicienii ca Cynthia, o violonistă fără scrupule şi nou venita Hailey, o oboistă timidă, dar determinată.
Vezi și serial cu: vikingi, comedie spumoasă, fantezie

TV Status: Anulat

Duration: 30 min

Release:

TMDb: 7.8

Networks:

Comments