Season 1
1 x -
no data n/a
Season 2
2 x -
no data n/a
Season 3
3 x -
no data n/a
Season 4
4 x -
no data n/a
Season 5
5 x -
no data n/a
Season 6
6 x -
no data n/a
Season 7
7 x -
no data n/a
Season 8
8 x -
no data n/a
Season 9
9 x -
no data n/a
Season 10
10 x -
no data n/a
Season 11
11 x -
no data n/a
Season 12
12 x -
no data n/a
Season 13
13 x -
no data n/a
0
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...
NCIS

NCIS

From murder and espionage to terrorism and stolen submarines, a team of special agents investigates any crime that has a shred of evidence connected to Navy and Marine Corps personnel, regardless of rank or position.NCIS 2017, NCIS 2017 sezon 15, NCIS sezon 15 online
NCIS (Naval Criminal Investigative Service – serviciul naval de investigatie a crimei) este mai mult decat un serial de actiune. Cu doze generoase de umor, este un serial care se concentreaza pe dinamica complexa si intotdeauna amuzanta a unei echipe fortate sa lucreze impreuna in situatii de stres major. Cel care conduce acest grup de personalitati colorate este Agentul Special NCIS Leroy Jethro Gibbs, un fost sergent tunar din armata marina, a carui pricepere ca detectiv este inegalabila. Gibbs este un barbat tacut, care are nevoie doar de o privire pentru a explica totul. Sub comanda lui Gibbs este Agentul Special Anthony Dinozzo, un fost detectiv criminalist care poate fi luat drept cel mai vechi membru din lume al unei fratii, dar ale carui instincte pe teren sunt fara pereche. Li se alatura Abby Sciuto un specialist autorizat, om de stiinta talentat a carei agerime se potriveste cu stilul sau gotic si gusturile eclectice, si Agentul Special NCIS Timothy McGee, specialist in IT, a carui inteligenta sclipitoare in domeniul computerelor pune in umbra nesiguranta sa pe teren. Doctorul Donald „Ducky” Mallard este cel care asista echipa, cel care stie tot, a vazut tot si nu ezita sa-si exprime opiniile.

De la crima si spionaj la terorism si submarine furate, acesti agenti speciali calatoresc de-a lungul globului pentru a investiga toate crimele care au legatura cu armata marina.

Comments