Filme online noi si seriale online subtitrate in limba Romana

The Girl on the Train

The Girl on the Train

The Girl on the Train    07 Octombrie 2016

R 112 min CrimăMisterThriller

6.7
IMDB: 6.7/10 129,748 voturi

, , ,

Nominalizat la 1 BAFTA. Încă 4 premii şi 10 nominalizări.

SUA

Raportează eroare

Fata din tren sau The Girl on the Train 2016 online subtitrat este un film american, genul fiind un thriller misterios, regizat de Tate Taylor și scris de Erin Cressida Wilson, bazat pe romanul de debut cu același nume al Paulei Hawkins din 2015. Printre starurile acestui film îi regăsim pe: Emily Blunt (rol principal), Rebecca Ferguson, Haley Bennett, Justin Theroux, Luke Evans, Allison Janney, Édgar Ramírez, și Lisa Kudrow. Filmul urmărește implicarea într-o anchetă a unei persoane dispărute.
Filmările principale au început la 4 noiembrie 2015, în New York City. Produs de Marc Platt si DreamWorks Pictures, Fata pe tren a fost primul film DreamWorks Pictures distribuit de Universal Pictures, ca parte a noii înțelegeri de distribuție DreamWorks. A avut premiera la Londra, pe 20 septembrie 2016 și a fost lansat în cinematografe în Statele Unite pe data de 7 octombrie 2016. Filmul a primit recenzii mixte și a avut încasări de 168 milioane $ in intreaga lume.
Trenul cu care Rachel Watson trebuie să ajungă la serviciu în fiecare zi trece prin faţă fostei ei locuinţe. Numai că acum, în fosta ei casă trăiesc fostul soţ împreună cu nouă lui soţie şi copilul lor. Pentru a-şi distrage atenţia de la propria deziluzie, începe să-i urmărească pe Megan şi Scott Hipwell, un cuplu care locuieşte la câteva case distanţă. Megan începe să-şhttp://icheval-savoir.com/wp-admin/options-general.php?page=autoptimizei imagineze că sunt familia ideală până în momentul în care observă un lucru care o umple de furie. A două zi se trezeşte cu o mahmureală oribilă şi mai multe zgârieturi pe corp, fără să-şi amintească nimic din seară precedentă, însă cu senzaţia că s-a întâmplat ceva rău. Auzind de la ştiri că Megan Hipwell a dispărut, Rachel devine interesată de caz, mai ales că lacunele ei de memorie coincid în mod ciudat cu dispariţia acesteia.
The Girl on the Train 2016 online subtitrat.
Vezi și filme online cu Emily Blunt

Coduri embed

_____________________________________________________________________________________________________
Nu există linkuri
The Girl on the Train
The Girl on the Train
The Girl on the Train
The Girl on the Train
The Girl on the Train
The Girl on the Train
The Girl on the Train
The Girl on the Train

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Anul lansării

Alte filme