Loading...
0
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...
Tornade îngheţate (Ice Twisters)

Tornade îngheţate (Ice Twisters)

O echipă științifică formată din Joanne, Damon, Gary și Phil încearcă să producă ploaia artificială cu ajutorul vehiculelor aeriene fără pilot. După un prim test, ei văd experimentul ca un succes, dar în curând o tornadă de gheață, Twisterul de gheață, care ucide oamenii cu cioburi ascuțite de gheață.

Când Joanna și Phil urmează furtuna pentru a descoperi motivul acestui fenomen, ei se întâlnesc cu fostul om de știință Charlie Price, care, de asemenea, a devenit conștient de furtuna de gheață. Având în vedere daunele cauzate de furtună, Joanna îi cere supraveghetorului Frank să oprească experimentul, dar acesta insistă asupra continuării lui.

Atunci Joanna, Phil și Charile se întorc la locul experimentului. Tornadă îl omoară pe Phil în timp ce restul grupului fuge. În același timp, în orașul din apropiere survine o tornadă, iar studenții Eric și Ashley abia reușesc să se salveze, în timp ce mulți oameni mor.

După ce un avion a fost distrus de furtuna, Frank este pe punctul de a dezactiva experimentul , dar comanda, devine repede clară că acest lucru nu mai este posibil , deoarece furtuna este complet scăpată de sub control. Eric și Ashley trimit avertizări către popor, deoarece calculele indică faptul că furtuna s-ar muta în zonele mai dens populate. Charlie, Joanna și Damon se află pe drumul spre o universitate, Damon fiind ucis de o grindină puternică. Charlie și Joanna reușesc să facă o gaură în stratul de ozon cu ajutorul unui satelit, care în cele din urmă oprește furtuna.

Duration:

Quality: HD

Release:

Comments