Filme online noi si seriale online subtitrate in limba Romana
<

X-Men: Apocalypse

X-Men: Apocalypse

X-Men: Apocalypse    27 Mai 2016

N/A N/A AcțiuneAventurăSF

N/A
IMDB: N/A/10 N/A voturi

, , ,

N/A

SUA

Traducerea şi adaptarea: dani67

Raportează eroare

X-Men: Apocalypse online subtitrat

În 1983, invincibilul și nemuritorul Apocalypse este eliberat după ce a fost îngropat mai multe milenii. Înfuriat că semenii săi nu mai sunt priviți ca pe niște zei, Apocalypse adună o echipă de mutanți puternici, inclusiv pe Magneto care oscilează între Bine şi Rău, pentru a crea o nouă ordine mondială, o lume peste care să domnească după pofta sa. Raven (Jennifer Lawrence) și Profesorul X (James McAvoy) conduc o echipă de tineri X-Men într-o bătălie memorabilă cu un inamic aparent de neoprit, pentru a pune capăt drumului către distrugere al lui Apocalypse. În regia lui Bryan Singer, cea mai nouă parte a francizei X-Men de la Fox îi mai are în distribuție pe James McAvoy, Jennifer Lawrence, Alexandra Shipp, Ben Hardy, Nicholas Hoult, Rose Byrne și Evan Peters. Fețele noi sunt Tye Sheridan, Sophie Turner, Lana Condor și Kodi Smit-McPhee în rolul mutanților Cyclops, Jean Grey, Jubilee, respectiv Nightcrawler.

Coduri embed

_____________________________________________________________________________________________________
Nu există linkuri
X-Men: Apocalypse
X-Men: Apocalypse
X-Men: Apocalypse
X-Men: Apocalypse
X-Men: Apocalypse
X-Men: Apocalypse
X-Men: Apocalypse
X-Men: Apocalypse
X-Men: Apocalypse
X-Men: Apocalypse
X-Men: Apocalypse
X-Men: Apocalypse
X-Men: Apocalypse
X-Men: Apocalypse
X-Men: Apocalypse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 Comentarii

 1. Marius spune:

  Un film asteptat si inca il astept dar pe un alt player care sa functioneze fara intreruperi si mai ales sa functioneze ( videomegat.tv ) up

  Mersi pt eforul depus de al subtitra 🙂

  • Cetinel spune:

   Cu plăcere pentru subtitrare.
   În privinţa urcatului pe alte servere, o să vedem.
   După cum vezi, noi suntem o echipă de traducători. Majoritatea filmelor traduse de noi sunt la cască. Ştii ce implică asta, nu-i aşa? Crearea subtirării de la zero. Dacă ţi-l urc pe videomega, într-o oră este descărcat şi pus pe toate siteurile de filme online. Noi am fost de bună credinţă şi am făcut-o, dar ne obligă alţii să ne luăm măsuri de precauţie.

 2. dantax spune:

  calitate proasta la inregistrare…..

  • Cetinel spune:

   Defilăm cu ce există pe net. Îţi dai seama că e filmat în cinema. Am anunţat că e un CAM, dar e un cam destul de bun.

 3. Flo spune:

  Rosa team va inteleg si in acelasi timp nu va inteleg. Este adevarat ca munciti la o subtitrare foarte mult iar celelalte site-uri de filme online fura munca voastra, dar in acelasi timp ce rost mai are sa faci o subtitrare daca nu este folosita. Pentru ca pe acest player nu se poate viziona.

 4. tiberiu spune:

  Frumos facut filmul din ce in ce mai bine dar ne cam deruteaza din cind in cind, adica trecutul prezentul stai ca a fost asa acum va fi altfel tot sa mai scoata niste bani.Multumesc pt. film.

Anul lansării

Alte filme